Alegeri Comisia de Disciplina a Colegiului Valcea 2023

CMR

Vă informam că vor avea loc alegeri pentru desemnarea reprezentanţilor în Comisia de Disciplină a Colegiului Medicilor Valcea.
Componenţa Comisiei de disciplină de la nivelul Colegiului Medicilor Vâlcea se stabileşte la un număr de 5-9 membri;

Pot să-și depuna candidatura toți medicii înscriși în CM Vâlcea, medici cu grad profesional ”medic primar” cu o vechime in profesie de minim 7 ani și care nu au avut abateri disciplinare în ultimii 5 ani.

Calendarul desfășurării alegerilor este următorul:

  1. Depunerea candidaturilor: perioada 9.08.2023 – 31.08.2023
  2. Pana la 21.08.2023 alegerea Comisiei Electorale
  3. Primul tur de alegeri 21.09.2023-24.09.2023

Depunerea candidaturilor se va face personal la secretariatul CM Vâlcea în fiecare zi în intervalul orar 9-14 însoțite de urmatoarele documente:

– O declaratie de candidatură (va fi completata la secretariatul CM Valcea): un curriculum vitae redactat pe computer; scrisoare de intenție în care candidatul își exprimă motivele pentru care doreste sa candideze.

ATENTIE
Mandatul de membru al comisiei Județene de Disciplina este de 6 ani, iar funcția de membru al Comisiei de Disciplina este incompatibila cu funcțiile de conducere din structura CMR.

Alegerile se vor desfăşura la sediul CM Vâlcea, situat in Municipiul Ramnicu Valcea, Str. Radu de la Afumaţi, bloc 51.A, Sc. A, Ap.3;

Menţionăm, că cel de-al doilea tur de scrutin va fi organizat numai dacă la primul tur nu se vor prezenta 2/3 din membrii CM Vâlcea.

Documente PDF

Regulamentul electoral privind alegerea membrilor comisiilor de disciplina si a membrilor comisiei superioare de disciplina din 28.04.2023
Model declaratie de candidatura comisie de disciplină
Nota de informare privind protectia datelor personale