3 OCTOMBRIE – Reluare alegeri Colegiul Medicilor Valcea – TURUL II

Person votingPerson voting

In conformitate cu Hotararea Comisiei Electorale Centrale, inregistrata nr. 6597/09.09.2020, privind reluarea procesului electoral pentru alegerea noilor organe de conducere la nivelul colegiilor teritoriale, va aducem la cunostinta ca in data de  3 octombrie 2020, in intervalul orar 8.00-20.00, va avea loc turul II de scrutin, la sediul Colegiului Medicilor Valcea, din Ramnicu Valcea, Str. Radu de la Afumati, Bl.51A, Ap. 3, Jud. Valcea.

Functiile pentru care se voteaza :

  •   membru al Adunarii Generale Nationale a Colegiului Medicilor din Romania
  •   membru al Consiliului Colegiului Medicilor Valcea
  •   membru al Comisiei de cenzori ai Colegiului Medicilor Valcea

Conform art. 54, al. (3) din Regulemanetul electoral de organizare si functionare a alegerilor aprobat prin Decizia nr. 8/2019 a CMR, Turul II al alegerilor se considera valabil indiferent de numarul alegatorilor care au participat la vot.

Va amintim ca  turul I de vot s-a desfasurat in data de 5 martie, dar nu a fost intrunita conditia de cvorum pentru a fi validat, iar prin Decizia nr 1/13 martie 2020, turul II de alegeri a fost suspendat pana in prezent.

Dreptul la vot il au numai medicii membri ai Colegiului Medicilor Valcea, care indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:

  1. a) au platita la zi cotizatia de membru al CMR
  2. b) nu au suspendata calitatea de membru al CMR
  3. c) nu se afla intr-o situatie de incompatibilitate, prevăzute de Legea 95/2006, privind reforma in domeniul sanatatii, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Presedinte
Comisie Electorala a C.M. Valcea,
Dr. Băbeanu Ioana

Document PDF
3 OCTOMBRIE – Reluare alegeri Colegiul Medicilor Valcea – TURUL II